Zašto se muškarci vraćaju? Čak i oni koji vam slome srce, oni koji su vas ostavili bez reči, oni za koje ste mislili da se nikad neće vratiti...

I to taman kad ste proveli toliko vremena razmišljajući o tome gde je cela priča prošla naopako i zašto se romansa završila, taman kad ste probali sve moguće strategije i shvatili da ne možete da obnovite ljubav, taman kad ste ga preboleli i kad je počeo da vam mnogo manje nedostaje...

Naročito kad je počeo da vam mnogo manje nedostaje!

Nekada nisu sigurni da li su doneli pravu odluku. To se može desiti ako je veza bila tek u začetku, a on vas ostavio posle nekog konflikta čiji je povod bio, zapravo, banalan.

Nekada se ne pojavljuje niko nov ko bi ih zainteresovao, pa im život deluje prilično bezličan. To se dešava kod veza koje su trajale nešto duže, pa se pojavila žeđ za slobodom. Kad uvidi da u toj slobodi nema baš nekog atraktivnog sadržaja, muškarac shvata da je izgubio nešto mnogo vrednije.

Nekada muškarac iskreno shvati da je odluka bila pogrešna i da ste vi prava žena za njega. To svakome može da se desi! Tada pomirenje zaista može da vodi novoj i trajnoj ljubavi.

Međutim, šta je to u ženi što će ga na takvu odluku navesti? Koje su to osobine koje u njima bude čežnju i želju za pomirenjem?

PageBreak

Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju, imaju nekoliko osobina zbog kojih je to tako. Naravno, postoje razni ukusi, što neki muškarac preferira, a što ne, ali mi se vodimo statistikama provedenim na stotine hiljada muškaraca širom sveta. Prenosimo vam koje su to osobine žena za koje muškarci kažu da ih osvajaju zauvek.

Karakterna

Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvom mestu, ali to je velika zabluda. Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu. Ono što jako cene kod žena je čvrst i pouzdan karakter na koji se mogu osloniti, a ne cmizdravost koja većini muškaraca zapravo ide na živce.

Duhovita

Duhovita žena, bez obzira na to kako izgledala, uvek će privući muškarca. Duhovitost ide pod ruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Drugačija

Svaka žena u sebi nosi dozu originalnosti, ali mnoge ne umeju da istaknu tu osobinu. Muškarce posebno privlače žene koje po nečemu razlikuju od većine drugih i to znaju i pokazati. Istaknite svoje skrivene strane bez srama.

Verna

Naravno da svi želimo partnera koji nas neće lagati i varati, pa tako i muškarci vole verne žene. Poverenje u vezi i braku je temelj.

Dobra ljubavnica

Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se biti uvek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo posebno važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni, upadnu u rutinu - to uništi mnoge veze i brakove.

Nedodirljiva

Nemojte uvek biti na raspolaganju. Ne žurite na poziv ili poruku partnera odgovarati odmah. Budite ponekad, tu i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer ostavlja utisak nedodirljivosti a i u njemu može da probudi osećaj slobode. Dupli dobitak!

Izvor: Ljubavni detektiv