Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽENA KOJA JE DRUGAČIJA OD SVIH! 6 osobina žena kojima se muškarci stalno vraćaju

  Izvor: Foto: Shutterstock

Zašto se muškarci vraćaju? Čak i oni koji vam slome srce, oni koji su vas ostavili bez reči, oni za koje ste mislili da se nikad neće vratiti...

I to taman kad ste proveli toliko vremena razmišljajući o tome gde je cela priča prošla naopako i zašto se romansa završila, taman kad ste probali sve moguće strategije i shvatili da ne možete da obnovite ljubav, taman kad ste ga preboleli i kad je počeo da vam mnogo manje nedostaje...

Naročito kad je počeo da vam mnogo manje nedostaje!

Nekada nisu sigurni da li su doneli pravu odluku. To se može desiti ako je veza bila tek u začetku, a on vas ostavio posle nekog konflikta čiji je povod bio, zapravo, banalan.

Nekada se ne pojavljuje niko nov ko bi ih zainteresovao, pa im život deluje prilično bezličan. To se dešava kod veza koje su trajale nešto duže, pa se pojavila žeđ za slobodom. Kad uvidi da u toj slobodi nema baš nekog atraktivnog sadržaja, muškarac shvata da je izgubio nešto mnogo vrednije.

Nekada muškarac iskreno shvati da je odluka bila pogrešna i da ste vi prava žena za njega. To svakome može da se desi! Tada pomirenje zaista može da vodi novoj i trajnoj ljubavi.

Međutim, šta je to u ženi što će ga na takvu odluku navesti? Koje su to osobine koje u njima bude čežnju i želju za pomirenjem?

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije