Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO MUŠKARAC ZNA DA LI ĆE ŽENA BITI STRASTVENA U KREVETU: poljubac i način razgovora otkrivaju seksualnost partnerke

Anketa otkriva po čemu muškarci ocenjuju žensku strastvenost pre nego što su uopšte stupili u seksualne odnose sa ženama koje su im se dopale!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ankete o seksualnom ponašanju privlače ogromnu pažnju i muškaraca i žena. Najčešća pitanja odnose se na prvo stupanje u seksualne odnose, zatim stav prema prevari, kao i snagu seksualne želje.

Jedna od popularnih anketa čiji se rezultati rado dele po internetu odnose se na to kako muškarci ocenjuju potencijalnu strastvenost kod buduće parnerke.

Na pitanje - kako mogu da unapred prepoznaju da li je žena dobra u krevetu - evo šta su rekli:

"Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekuje."

"Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gde večerati, najverovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne su, direktne i nisu stidljive."

Da li je poljubac dobar pokazatelj strastvenosti?

"Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa."

"U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac."

"Iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna."

Šta žena koja je dobra u krevetu govori neposredno pre seksa?

"Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i ponašanje u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim."

Samo je jedan hrabar momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji devojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršavima.

Izvor: B92

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije