Neka istraživanja su pokazala da i muškarci imaju običaj da lažiraju orgazam ili da jednostavno slažu ukoliko im odnos nije prijao. Ukoliko vas muči da li je vaš partner zadovoljan vašim seksualnim životom evo pokazatelja koji će vam sve reći.

Ukoliko on često tokom seksa ponavlja slične uzbudljive fraze, velika je verovatnoća da ga uzbuđuje "dirty talk". Razgovarajte s njim o tome, možda bi u krevetu i on voleo da čuje slobodnije izraze, slatke bezobrazluke i direktne erotične zahteve.

Vaš dragi spada u tihe likove? Bez brige, čak i ako ne pusti glas za vreme seksa, to ne znači da mu nije dobro s vama. Upravo suprotno: ako je tih, onda može lakše da kontroliše i odlaže orgazam.

Smeh ne shvatajte kao podsmevanje!

Ako se vaš dečko smeje tokom seksa, možda je jednostavno golicljiv. Možda ste ga sličajno dodirnuli po osetljivom mestu? Jednostavno, sledeći put pripazite da mu ne dirate osetljivu erogenu zonu.

Ako vaš partner počne da vrlo glasno dahće za vreme seksa, moguće je da se bliži orgazmu. Ako želite da uživate malo duže, onda ga bi trebalo da ga umirite i laganije se krećete.

Vaš momak u krevetu ume da vikne, vrisne, glasno jekne? To je vrlo verovatno znak da izuzetno uživa u seksu s vama ali i da može da se opusti uz vas i pokaže i svoju animalnu stranu.

Izvor: Na dlanu / Miss7.24.sata.hr