Poznata svetska manekenka i Viktorijin anđeo, lepa Adrijana Lima (36) ima novog dečka. Tu vest objavili su svi svetski mediji, te dokumentovali fotografijama zaljubljenog para koji razmenjuje nežnosti, piše Lepa & srećna.  

PROČITAJTE JOŠ: ADRIJANA LIMA IZABRALA OVA MESTA ZA SLIKANJE U CRNOJ GORI: Za bivšu svekrvu Žižu Jarić posebna posveta (FOTO)

A vest o novoj romasi lepe Brazilke zapravo je prvi objavio upravo njen novi dečko Metin Hara na svom Twitter nalogu. 

"Sa Adrijanom se upoznao u junu 2017. u Istanbulu. Vodili smo prijatan razgovor i ja sam joj poklonio jednu svoju knjigu. Nakon njenog odlaska ostali smo u vezi  i primetili da delimo ista osećanja. Trenutno još upoznajemo jedno drugo. Beskrajno poštujemo medije i njihovo interesovanje za nas, a želimo i da oni pokažu isto poštovanje prema početnom periodu našeg zajedničkog puta," izjavio je Metin. 

Hara je na prvom susretu Adrijani poklonio svoju knjigu "Put - Invazija ljubavi", koja je ostavila snažan utisak na manekenku, pa je na Instagram postavila naslovnu stranu knjige uz komentar: "Pridružila mi se na mom putu. Invazija ljubavi. Put." Metin je to shvatio kao znak, te su se već mesec dana kasnije našli u Istanbulu i potom otputovali u mondenski Bodrumu. Tamo je njihova ljubavna priča počela da se odvija pred očima javnosti, zbog čega su mnogi zaključili da je sve izrežirano.

Ko je novi dečko Adrijane Lime i sa čim se bavi - pročitajte OVDE!

Објава коју дели Metin Hara (@metinhara) дана 11. Јун 2017. у 1:41 PDT

PageBreak

Činjenica jeste da je u Turskoj veoma poznati Metin sada dospeo u fokus celoga sveta. A opet, sudeći prema njegovoj životnoj filozofiji, teško da bi pristao na tako nešto. S druge strane pak šarmantni iscelitelj bio je u vezi s mladom glumicom Beste Kokdemir (24) u trenutku kad je poput bombe odjeknula vest da je zaljubljen u Limu.

PROČITAJTE JOŠ: Tajna savršenog izgleda zgodne manekenke: 3 stvari koje uvek radi Adrijana Lima

Naravno, i Beste se oglasila na društvenim mrežama, tvrdeći da je sve u redu i da su ona i Metin ostali dobri prijatelji.

Ko je zapravo šarmantni riđokosi Metin Hara (35), koji se i sam čudi činjenici da je odjednom u vezi sa svetski slavnom osobom?

Živopisan i zabavan iscelitelj koji potiče iz jevrejske porodice, rođen i odrastao u muslimanskoj zemlji, dok radi tehniku kukurzom koristi brojanice, a dok radi tehnike iz jevrejske Kabale sluša mističnu sufi muziku", piše u jednom časopisu koji se bavi alternativnom medicinom.

Kako se izborio sa opasnim oboljenjem i da li će novi Adrijanin dečko postati turski glumac - pročitajte OVDE!

PageBreak

Rođen je sa genetskom bolešću koja mu je usporavala koagulaciju krvi i bio izrazito alergičan na mnogo toga, čak i na sapun, a kad je imao 12 godina, njegova komšinica je otkrila da polaganjem ruke može da eliminiše bol, pa ga je uputila da se upiše u medicinsku školu. Kasnije je sturdirao fizikalnu terapiju, ali i stare isceliteljske tehnike sa sve četiri strane sveta i najpre izlečio sebe. Jer čovek put i počinje od sebe, veruje on. 

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić poslao dirljivu poruku: evo kako je glumac izjavio ljubav Jeleni Tomašević (FOTO)

Otvorio je i svoj isceliteljski centar "Veruj u čoveka" gde primenjuje takozvanu integrativnu medicinu, to jest spoj konvencionalne medicine i starih nauka. Za njega kažu da je derviš novog doba. 

Um je najveći pakao, smatra Metin koji je promenio život stotinama ljudi, zbrinuo brojne medicinske neizlečive osobe. Mnogi veruju u njega, ali ima i onih koji ga osporavaju. Kako god, tek svaka njegova knjiga  rasproda se za nedelju dana, a do sada je napisao tri. "Put", kojom je očarao Adrijanu Limu napisan je prvi. 

Metin je snimio oko 40 reklama i dva filma, čak je pre desetak godina na festivalu u Istanbulu dobrio nagradu za najboljeg početnika.

Ipak, Metin smatra da nije glumac i odbija ponude za snimanje serija. A Da li će put sa Limom to promeniti, ostaje da se vidi.

Tekst: Milena Ranisavljević

Izvor: Lepa & srećna