Konačno se zna! FahrijeEvdžen i Burak Ozčivit, nezaboravni Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog", venčaće se 29. juna. Za taj veliki dan jedan njihov blizak prijatelj ustupio im je svoju vilu na samoj obali Bosfora. Mladi par se zahvalio svima koji su se ponudili da sponzorišu ovaj kako se očekuje glamurozni događaj, ali su odlučili da sve troškove podmire sami, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Svi detalji i romantične fotografije sa veridbe Bali bega: evo zašto je Burak Ozčivit morao da popije slanu kafu u domu lepe Fahrije (FOTO)

Ovu lepu vest prati još  jedna koja je obradovala Burakove fanove: ovog leta snima se drugi deo filma "Moj brat" u kome markantni glumac igra s poznatim turskim pevačem Muratom Bozom.

I dok zaljubljeni par zajedno s porodicama započinje složene pripreme, turski mediji akcenat stavljaju na dve, kako kažu krize, koje su uspešno prebrodili. Da li je zaista reč o krizama koje su mogle da im uzdrmaju vezu, ili su mediji naduvali stvar, teško je zaključiti. A evo šta se zapravo dogodilo!

Svi su mislili da je Bali beg prevario Fahrije, a na sledećoj strani pročitajte šta se zapravo dogodilo!

PageBreak

Krajem februara Burak je gostovao u Dubaiju s ekipom "Sulejmana Veličanstvenog" i tamo upoznao lepu iransku manekenku Mahlagu Džaberi. E, dotična dama je na Fejsbuku ispod jedne Burakove slike iz Dubaija napisala 'Zgodan si. Mnogo te volim'. To je zapalilo društvene mreže, dok su ih arapski fanovi nazivali "divnim parom", reakcija turskih bila je toliko žestoka da je lepotica morala da izbriše komentar.

PROČITAJTE JOŠ: Bali beg planira romantično venčanje: evo kako će šarmantni Burak Ozčivit izgovoriti sudbonosno DA (FOTO)

Mreže su, naime, bile preplavljene rečenicom «U Burakovom srcu samo je Fahrije». A mediji tvrde da je Fahrije poludela od ljubomore, pa je onda Burak morao da Mahlagi isključi opciju za komenatare, ali je ipak nije izbrisao sa liste prijatelja.

Zbog druge krize Bali beg je bio jako ljubomoran - pročitajte na sledećoj strani! 

PageBreak

Druga kriza se javila početkom aprila. Krivac su i ovog puta društvene mreže, ali sada je Fahrije bila upletena ni kriva ni dužna. Naime, glumica  je na Facebooku objavila reklamni spot koji je upravo snimila, a među onima koji su ga lajkovali bio je i Ozdžan Deniz, koga upravo gledamo kao Kahramana u "Sudbini".

PROČITAJTE JOŠ: MILION lajkova za ljubavnu sliku Bali bega: glumac Burak Ozčivit u zagrljaju verenice zapalio Instagram (FOTO)

No, taj gest niko nije doživeo kao bezazlenu ljubaznost jer su njih dvoje bili u vezi od 2008. do 2012. godine. A kako se sve dešavalo pred najavljenu svadbu, velikom turskom zavodniku pripisali su zle namere. Stvar je eskalirala do te mere da je Ozdžan našao za shodno da objavi kako je nedužan jer je sa njegovog telefona video lajkovala njegova šestogodišnja sestričina. "Nisam toliko nesavestan da se mešam u vezu dvoje", kaže glumac između ostalog.


Објава коју дели Fahriye Evcen (@evcenf) дана 13. Апр 2017. у 3:25 PDT

Mediji pak tvrde da je Burak pobesneo od ljubomora, što potkrepljuju činjenicom da Fahrije i on nisu bili na svadbi bliske prijateljice Hatidže Šendil jer je bilo izvesno da će među gostima biti i Ozdžan Deniz s kojim je mlada tada snimala "Sudbinu".

Ipak, kako kažu mediji, krize se prevaziđene i sada je pogled uprt u 29. jun.

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna