Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubavne priče

Zgodni Bali beg zakazao venčanje: evo koje je krize i nevolje Burak Ozčivit pobedio zbog lepe verenice (FOTO)

Autor Teodora Andric
Autor Teodora Andric

Svi su mislili da je njihovoj ljubavi kraj, ali oni su ipak dokazali da žele da ostanu zajedno zauvek!

Izvor: Foto: Instagram

Konačno se zna! FahrijeEvdžen i Burak Ozčivit, nezaboravni Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog", venčaće se 29. juna. Za taj veliki dan jedan njihov blizak prijatelj ustupio im je svoju vilu na samoj obali Bosfora. Mladi par se zahvalio svima koji su se ponudili da sponzorišu ovaj kako se očekuje glamurozni događaj, ali su odlučili da sve troškove podmire sami, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Svi detalji i romantične fotografije sa veridbe Bali bega: evo zašto je Burak Ozčivit morao da popije slanu kafu u domu lepe Fahrije (FOTO)

Ovu lepu vest prati još  jedna koja je obradovala Burakove fanove: ovog leta snima se drugi deo filma "Moj brat" u kome markantni glumac igra s poznatim turskim pevačem Muratom Bozom.

I dok zaljubljeni par zajedno s porodicama započinje složene pripreme, turski mediji akcenat stavljaju na dve, kako kažu krize, koje su uspešno prebrodili. Da li je zaista reč o krizama koje su mogle da im uzdrmaju vezu, ili su mediji naduvali stvar, teško je zaključiti. A evo šta se zapravo dogodilo!

Svi su mislili da je Bali beg prevario Fahrije, a na sledećoj strani pročitajte šta se zapravo dogodilo!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...