MODNA KOMBINACIJA ZA POSAO U KOJOJ I KRALJICA BLISTA: Ranija izabrala džemper koji bi svakoj ženi dobro došao

Kraljica Ranija je sinonim elegancije, ali i ona se ponekad obuče ležernije - pojavila se u džemperu i pantalonama koji su se dopali mnogim ženama.

Profimedia

Kraljica Ranija važi za jednu od najelegantnijih žena na svetu, ali i ona poželi ponekad da obuče nešto opušteniju modnu kombinaciju.

Za posetu jednom školskom centru u Irskoj, odabrala je zeleni džemper i teget pantalone, boje koje se odlično uklapaju i daju efekat izuzetne svežine.

Mnogi su iznenađeni što se vitka kraljica odabrala "oversajz" model, ali je i u tome pokazala istančan osećaj za meru. Na sredini ovaj trikotažni model Stele Mekartni ima visoku ranflu, pa je tako struk lepe Ranije ostao upečatljiv.

Profimedia 

Najlepše su ipak njene elegantne salonke koje imaju i tanki kaiš preko risa. Teget antilop i neobična šnalica na sredini ostavljaju poseban utisak.

Profimedia 

Neke dame su se ipak pobunile protiv ovakvog modnog izdanja - jedne kažu kako je džemper suviše širok za Ranijinu krhku građu, a druge da je kombinacija dva široka komada neskladna. Šta vi mislite? Mnoge slavne dame često kritikuju, evo zašto je takvu sudbinu doživela Viktorija Bekam.

Pogledajte i druga Ranijina izdanja u galeriji i pročitajte koju joj je devojku sin doveo u kuću kao snaju. 

Profimedia Modna izdanja kraljice Ranije

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili citavog teksta i/ili foto/videa, bez navodenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišcenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.  

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.