HALJINA PRINCEZE SOFIJE SAVRŠENA ZA ŽENE U PEDESETIM: Simbol otmenosti, stoji savršeno, vizuelno stanjuje

Britanska princeza Sofija prilikom posete Bogoti privukla je svu pažnju obukavši apsolutno savršenu haljinu.

Profimedia

Britanska princeza Sofija od Edinburga (58) trenutno se nalazi u Kolumbiji. U sklopu službenog putovanja ona boravi u Bogoti, gde je posetila Memorijalni centar mira i pomirenja.

Za posetu ovoj ozbiljnoj instituticiji, vojvotkinja je odabrala svedenu odevnu kombinaciju čija je glavna zvezda prelepa, elegantna haljina.

Profimedia 

Lepšava kreacija sa potpisom luksuznog britanskog brenda "Suzana London" učinila je da vojvotkinja izgleda luksuzno i šik, ali veoma decentno i odmereno. Crna haljina sa belim cvetićima seže do pola listova, sečena je visoko u struku tako da bi u njoj svaka žena izgledala mršavije.

Ledi Sofija je odabrala da je uklopi sa crnim stileto salonkama, a kada se umorila od visokih potpetica, preobula se u ravne bele baletanke sa špicastim vrhom.

Profimedia 

Prelepa haljina, koja se pokazala baš savršenom za žene u pedestim, odličan je izbor i za poslovne sastanke i druge formalne prilike, naročito kada se upari sa crnim sakoom kao što je to učinila Sofija.

Pročitajte i 5 trikova da izgledate luksuzno, a da ne kupujete skupe stvari.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Tekst: Lepa&srećna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani  Kurir televizija