KEJT MIDLTON NOSI NAJLEPŠI ŠORTS ZA LETO 2022: Caka je u dužini, ni kraljica ne može da joj prigovori

Kako da nosite šorts kao Kejt Midlton? Moderan komad, ali vrlo riskantan....

Profimedia

Šorts je apsolutni modni pobednik letnje sezone 2022. godine. Dok mlade devojke "šetaju" zavrnute čak i minimalne nogavice, dame koje vole klasičniji stil pitaju se - kako da nose ovaj trend?

Odgovor daje Kejt Midlton koja je, uprkos strogim dvorskim protokolima, uspela da nađe model koji bi odobrila čak i britanska kraljica. Vojvotkinja se pojavila na jednom sportskom događaju u Plimutu u belom šortsu ukrašenom zlatnim dugmićima, uz teget-beli prugasti džemper.

Bilo je planirano da se Kejt pridruži britanskom timu na trci katamaranima, zbog čega se kasnije i presvukla u kraći šorts, pa zatim i u jedriličarsko odelo. Otud je bilo sasvim primereno da i za boravak na obali bude odevena u "mornarskom" stilu.

Najvažniji u njenoj modnoj kombinaciji je ipak, osećaj za meru, koji žena princa Vilijama nepogrešivo dokazuje svaki put kad se pojavi u javnosti.

Profimedia 

Uprkos tome što nije u bermudama već u šortsu, pažljivo je odabrala dužinu nogavica tako da izgleda sportski a ne izazovno. Tome doprinosi i širina pojasa - nigde taj šorts ne "zateže", pre bi se reklo da joj je veoma komotan, znajući koliko je zapravo uzan njen struk.

Konačno, jednostavne bele patike i Kejtino držanje koje naglašava opuštenost i sportski duh, doprinose da riskantan odevni predmet na njoj izgleda ipak damski. Pogledajte i sami u galeriji slika kako ona to postiže...

Profimedia Moderna u belom šortsu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna