KAKO KEJT MIDLTON UVEK IZGLEDA MRŠAVO: 3 tajne dobrog modnog stila koje svaka žena treba da zna

Modna pravila Kejt Midlton su zakon za lepo oblačenje koje svaka žena treba da primeni, tvrde stilisti!

Profimedia

Svaka žena može mnogo toga da nauči od Kejt Midlton kad je reč o modi, jer stručnjaci kažu da nije bez razloga nazvana kraljicom stila. Od mlade žene udate za princa, postala je prava modna ikona, a njeno prvo pravilo je - stilska uniforma!

Nju čini određeni kompleti odeće koje stalno nosi - samo menja boje i materijale. Za Kejt su to, na primer, "koktel" haljine u dnevnim prilikama, uvek slične dužine - do ispod kolena, strukirane tako da naglase njenu lepu liniju. Za večernje izlaske, vojvotkinja je uvek u elegantnim maksi haljinama, a o cipelama i tašnama ne mora mnogo da razmišlja - uvek je tu štikla od 10 cm i klač torbica.

Drugo pravilo Kejt Midlton je monohromatski izgled. To ne znači obavezno jedna boja od glave do pete, već su u igri različite nijanse iste boje. "Takav izbor odeće produžava siluetu i čini je elegantnom i vitkom", objašnjava stilistkinja Miranda Holder.

Treće pravilo nalaže da uvek imate cipele u bež boji! Bez obzira na to da li ste u deseniranoj haljini, u neutralnim ili jarkim bojama, nijansa "pudera" čini svaku obuću prikladnom i deluje skupoceno.

Da li vam se ovo čini previše jednostavno da objasni uspeh svake modne kombinacije Kejt Midlton? Zavirite u galeriju slika i proverite - ova tri pravila rešavaju svaku stilsku nedoumicu!

Profimedia Stilska pravila odlično obučene žene!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna