Na revijama modnih kuća kao što su Prada, Iv Sen Loran, Luj Viton, Selin, kreatori su pokazali neverovatnu mašovitost u kreiranju odevnog komada koji za mnoge na prvu pomisao predstavljao samo sredstvo za ušuškanost u hladnim danima. Sada za vas izdvajamo nekoliko vodećih kreacija koje vam mogu poslužiti kao inspiracija u izboru ličnog.

Na prvom mestu kao što je već svima postalo jasno karo dezen! U svim oblicima, veličinama i bojama... Dizajneri su posebno istakli da ga je moguće nositi sa čim god poželimo pa tako bez razmišljanja izaberite kaput ukrašen šarenim kockicama.

Roze boja je jedna od vodećih sezone jesen/zima 2013. Možda ne tako poželjno za svakog, ali žene koje i dalje uživaju u ulozi princeza neka slobodno izaberu jedan takav kaput i oboje život u roze!

Još jedan od aktuelnih modela predstavlja muški kroj. Bitno je da bude veliki, a sve ostalo je na vama – duplo kopčanje, tvid, teget, reveri ili ne... Pokažite stav!

Pogledajte galeriju fotografija i obojite zimske dane maštovitim kreacijama veselih kaputa. U galeriji vas očekuju i modni predlozi iz ponude kod nas, sa cenama aktuelnih modela.

Tekst: Katarina Pavlović, modni predlozi: Ivana Vušković

LepaiSrecna Modno uputstvo za glavni odevni predmet u hladnim danima: tri zanimljva trenda za kapute u sezoni jesen/zima 2013. godine.