Teško da je iko mogao da skine pogled sa zanosne manekenke Bar Refaeli na gala koktel večeri koju je organizovao, 4. decembra 2013.godine u svom milanskom butiku, američki dizajner Majkl Kors.

Bivša devojka glumca Leonarda Di Kaprija pojavila se na svečanom događaju u čarobnoj Korsovoj kreaciji od bele venecijanske čipke. Tuniku zatvorenog, ovalnog dekoltea i kratkih rukava, Bar je upotpunila belim, tankim, elegantnim kaišem, dok su pantalone nalik zvoncarama padale slobodno do poda. Zahvaljujući čarobnoj, skoro trodimenzionalnoj čipki, jednostavna forma je dobila prefinjenu, glam notu.

Šarm venecijanske čipke koja je nastala u 16. veku i koja za razliku od klasične nema nikakvu podlogu (til, platno, svilu) leži u rupičastim motivima koji podsećaju na delikatne bele latice uhvaćene u paukovoj mreži.

Kompletnu kombinaciju Bar je upotpunila samo tankom, svetlucavom narukvicom i Korsovom crno-belom pismo-tašnom “Hatn“. Elegantna punđa i minimalna šminka na kojoj je senkom i crnim alajnerom akcentovala svoje prelepe oči, zaokružili su ovo efektno izdanje....pogledajte slike u galeriji.

LepaiSrecna U belom kostimu od delikatne i senzualne venecijanske čipke, brazilska manekenka je pokazala da i bez glamurozne večernje haljine možete da osvojite pažnju svih prisutnih zahvaljujući neobičnom materijalu.