Supruga engleskog fudbalera prisustvovala je zajedno sa Dejvidom i decom svetskoj premijeri filma "Generacija ‘92" (The Class of 92“), koja je održana 1. decembra 2013. godine u londonskom bioskopu Odeon Vest End.

Viktorija je za glamurozno veče izabrala modnu kombinaciju u crnoj boji, od glave do pete. Crni vuneni kaput iz njene jesenje kolekcije za 2012. kreatorka je iskombinovala sa mini haljinom bez rukava u istoj boji, zatvorenog dekoltea koju krase vrlo šarmantni, blagi karnerići pri dnu.

U ovoj formi haljine koja prati liniju tela do struka, a potom se blago zvonasto širi, često smo viđali Viktoriju koja je ovaj put preko haljine obukla crni vuneni kaput ravnog kroja sa elegantnom metalnom kopčom, kao jedinim ukrasom.

Kompletnu odevnu kombinaciju, slavna kreatorka je upotpunila crnim špicastim salonkama modne kuće "Kasadei" i zlatnom pismo-tašnom iz svoje jesenje kolekcije za sezonu 2013. Kao i u prethodnim Viktorijinim glam pojavljivanjima, šminka je bila umerena, tek smoky eyes i elegantne lokne koje je kreatorka pustila da slobodno padaju preko jednog ramena.

Ipak, najlepša slika je svakako ona u kojoj kreatorka ponosno pozira u društvu svojih sinova i Dejvida, koji su bili presrećni što su svi kao porodica na ovako značajnom događaju... pogledajte galeriju slika!

LepaiSrecna Crna mini haljina odjednom gubi vamp izgled i dobija smernu notu u kombinaciji sa crnim ekstravagantnim kaputom - umešnost kreatorke Viktorije Bekam još jednom je dobila potvrdu na sinoćnjoj premijeri u centru Londona.