Strogi u imidžu, a sportski u kroju, kaputi i mantili Džejsona Vua pravi su izbor za moćnu ženu – kreator koji oblači, ni manje ni više, nego prvu damu Amerike, ume da osmisli modele koji ne mogu proći nezapaženo.

Crna i siva, pa čak i smeđa, to su boje za sve one koji vole klasičan izbor i ne bi da preterano eksperimentišu, ali će moćna žena rado poneti i beli ili crveni kaput. Džejson Vu predlaže nešto šira ramena, velike našivene džepove i detalje od krzna koji daju pomalo divlju notu i lako će vas pretvoriti u damu-lovca za 21. vek.

Kaputi su u struku stegnuti kaiševima, ali su oko vrata često otvoreni tako da se vidi košuljica u poslovnoj modnoj kombinaciji. Većina modela je dugačka samo do iznad kolena i deluje, možda, pomalo tanko, ali moćne dame danas do posla stižu kolima, zar ne? Uživajte u modelima u galeriji slika.

Ivana Stojanović

LepaiSrecna I kad bira kaput, moćna žena želi da bude drugačija. Kroj, boja, detalji... sve mora biti uklopljeno u nezaboravan model zahvaljujući kojem će ostaviti snažan utisak. Evo predloga...