Moderna boja i neobična kombinacija krojeva koju je Kejt Midlton odabrala za dolazak na forum "Mesto za mene" ("Place2Be") dokazala je da mlada princeza ne samo prati već i uvodi modne trendove.

Ovo je, inače, forum koji se bavi očuvanjem mentalnog zdravlja najmlađih i radi pod patronatom supruge princa Vilijama, a njena pojava je, kao i obično izazvala veliko interesovanje modnih sladokusaca.

Za ovu priliku Kejt je odabrala sportsku jaknu modne kuće “Maks Mara” i suknju koju potpisuje Orla Kajli – teget je boje, u skladu sa ovojesenskim trendom dominacije tonova plave boje. Takođe, ona je odvažno kombinovala sportski gornji deo s mladalačkom lepršavom suknjom koja je nešto elegantnija i još jednom potvrdila da, uz to što prati modne trendove, uspešno ih uvodi.

Ovakav izgled upotpunjen je torbicom koja je delo “Rasela i Bromlija” i nešto je svetlije boje od odeće. Tu su i elegantne salonke koje je dizajnirao Aleksandar Mekvin, prirodan izgled uz vrlo malo šminke, jednostavne biserne minđuše i karakterističan osmeh jedne princeze.

Više fotografija Kejt Midlton u teget kombinaciji možete pronaći u galeriji slika.

Tamara Sorak

LepaiSrecna Odlična kombinacija mladalačke suknje i sportskog kostima dokazala je da vojvotkinju od Kembridža s pravom smatraju naslednicom princeze Dajane na mestu modne ikone u britanskoj kraljevskoj porodici.