Brushalter "Kraljevska fantazija" vredan je 10 miliona dolara, ali se svi slažu da je zgodna Kendis Svonpul izgledala bolje od egzotičnog donjeg veša koji je predstavila 6. novembra 2013. godine u prodavnici "Viktorija Sikrit" u Njujorku.

U predivnoj zlatno-srebrnoj dugoj toaleti iz kolekcije "Murad" za 2014. godinu, južnoafrička manekenka je blistala lepše od dragulja na prekrasnom grudnjaku. Na ovom komadu je više od 4000 dijamanata i rubina, prate ga neprekidno dva telohranitelja a nosi potpis najskuplje draguljarnice na svetu Mouavad. Ovo ime je inače sinonim za preskupe modne dodatke kao što je, recimo, čuvena ogrlica "Neuporediva" sa dijamantom od preko 400 karata.

Kendis je potpuno "parirala" veličanstvenom grudnjaku, kako fantastičnom haljinom, nežnom kožom posutom zlatnim, svetlucavim prahom, tako i efektnom šminkom i nakitom - pogledajte i sami detalje u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Zgodna Kendis Svonpul, "anđeo" modne kuće "Viktorija Sikrit", predstavila je juče brushalter "Kraljevska fantazija" koji će nositi na reviji sledeće nedelje.