Sasvim je izvesno da će nakon ovakvog pojavljivanja holivudske glumice Mišel Fajfer pantalone visokog struka povratiti svoje mesto u svetu mode. U Berlinu na premijeri svog novog filma „Malavita - The Family“, 15. oktobra 2013. godine, od glave do pete obučena u garderobu koju potpisuje Aleksandar Mekvin, pedesetpetogodišnja glumica izgledala je savršeno!

Glumica ja za ovu priliku izabrala kombinaciju iz Mekvinove jesenja kolekcije za 2013. godinu – crne pantalone visokog struka od viskoze koje se blago šire od kolena na dole, svilena bela bluza uvučena u njih i sve to upotpunjeno moćnim sakoom crne boje, sa zlatnim detaljima.

Bluza nije identična onoj koju je modna kuća namenila ovoj kombinaciji, ali se svakako idealno uklopila zahvaljujući svojoj kragni viktorijanskog stila i dugmićima koji daju malo dramatičniji efekat.

Što se tiče šminke i frizure, glumica je izabrala „smokey eyes“ i kosu neobavezno zakačenu pozadi.

U našoj galeriji slika možete da pogledate ovo glumičino izdanje kojim je pokazala šta znači istovremeno izgledati moderno i klasično.

Katarina Pavlović

LepaiSrecna Mišel Fajfer s pravom nosi titulu „žena od stila“! Na premijeri novog filma u Berlinu stilski je parirala svojoj znatno mlađoj koleginici Diani Agron.