Seksi i zapanjujuće! Ove dve reči najbolje opisuju izgled koji je Sandra Bulok odabrala za crveni tepih filmskog festivala u Londonu gde je 10. oktobra 2013. godine promovisala novi film „Gravitacija“.

U njemu, kao što je poznato, glumi uz dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Džordža Klunija.

Crnu čipkastu mini haljinu dugih rukava, sa potpisom britanske modne kreatorke Stele Mekartni upotpunila je crnim salonkama otvorenih prstiju sa vrtoglavo visokim štiklama, modne kuće „Šarlot Olimpija“. Kombinacija koja je izmamila uzdahe svih prisutnih!

Glumica je i te kako znala šta radi – mini haljina joj je poslužila za mladalački seksi efekat, dok je cipelama istakla svoje izvajane noge i tako pokazala da godine nisu prepreka za savršen izgled. Ipak, osećaj za eleganciju nije popustio – čipka ima jednoličan, elegantan dezen, rukavi su dugački, izrez oko vrata zatvoren. Izgled je upotpunila je puštenom kosom neobaveznih talasa i smelim crvenim karminom.

Pogledajte našu galeriju slika i zaključite i sami da li je svet sa razlogom „poludeo“ za najnovijim izgledom popularne glumice.

Katarina Pavlović

LepaiSrecna Sandra Bulok je apsolutna kraljica stila na ovogodišnjem filmskom festivalu u Londonu! U čipkastoj mini haljini koju potpisuje Stela Mekartni pokazala je šta znači izgledati fantastično i u 49. godini.