Uz spektakularne toalete u kojima su najveće TV zvezde prošetale crvenim tepihom uoči dodela nagrada Emi 22. septembra 2013. godine, veliku pažnju modnih sladokusaca privukli su i ostali detalji odevnih kombinacija poznatih glumica.

Zoi Dešanel odabrala je, uz jednostavan beli manikir i decentnu satensku haljinu modne kuće J. Mendel, ekstravagantni prsten sa potpisom "Šanel", od iskričavog turmalina. Elison Vilijams se odlučila da kraljevskiplavu haljinu naglasi suprotnom bojom nakita - prsten u nežnom tonu lavande delo je dizajnera Freda Lejtona, a glumica ga je koketno ponela na desnom kažiprstu.

Po upadljivosti (a i ceni nakita) sve je nadmašila slavna Sofija Vergara. Popularna Kolumbijka odlučila se za minđuše od rubina, safira i kolumbijskih (naravno!) smaragda optočenih platinom, dok je na desnoj ruci blistao prsten od 40. karatnog smaragda iz njene domovine. Na desnoj je ponela 21. karatni dijamant. Ukupna vrednost dragulja procenjena je na sedam miliona dolara, a ove probrane detalje možete pogledati u našoj galeriji slika.

LepaiSrecna Od upadljivog nakita Sofije Vergare vrednog sedam miliona dolara, do ekstravagantnog Šanel prstena Zoi Dešanel, detalji na jučerašnjoj dodeli nagrada Emi potvrdili su da je ovo vrhusnki glamur događaj sezone.