Da li se osećate pink ovog leta? Modni stručnjaci kažu da je pravo vreme da se prepustite ovoj boji. Povratak famozne roze najavila je Gvinet Paltrou kada se pojavila u jarko pink dugoj haljini na  na balu povodom otvaranja izložbe u muzeju Metropoliten, "Pank - od haosa do mode" u maju 2013. godine. Ni druge poznate ličnosti nisu zaostajale u praćenju trendova pa su modni objektivi u poslednjoj nedelji juna zabeležili i Pipu Midlton i Saru Ferguson u radijantnim roze haljinama.

Ne sumnjamo da će se tek otvoriti sezona roze haljina na crvenom tepihu. Ali ona nije rezervisana samo za poznate. Psiholozi kažu da roze boja pozitivno utiče na raspoloženje. Iako se smatra romantičnom bojom ljubavi, ima i umuirujuće dejstvo. Divno je videti pink nijanse i na ulici, u šetnji, a idealna je za svečane prilike. Oni mirniji, svetli tonovi ove boje odlični su za elegantne kombinacije, dok su nešto tamnije čak vesele i deluju umirujuće na vas. Boja fuksije je boja primećenih!

Sami odlučite da li vam više pristaje roze haljina, košulja ili suknja, pantalone… ili ako baš niste toliki ljubitelj ove boje ne morate biti od glave do pete pink, pokušajte sa detaljima. Možete osvežiti svoju odevnu kombinaciju  malom večernjom torbicom, lakom za nokte ili jedinstvenim karminom u fuksija boji. Ako vam je i to previše postoje i one svedene varijante svetloroze koje nisu previše upadljive.

Da li ste spremne da zablistate ovog leta u pink boji? Galerija slika će vam dati ideju šta da nosite ovog leta i sigurni smo da u njoj ima ponešto za svakoga. 

Milena Tomović

LepaiSrecna Romantična pink u svim nijansama, od najsvetlije “bebi” roze do one drečave, "fluo" varijante pretvoriće vašu ulicu u pravu modnu pistu! Izaberite haljinu ili neki modni detalj u tim nijansama i bićete potpuno u trendu za 2013. godinu.