Jelena Đoković je i ove godine za Vimbldon odabrala elegantne i sofisticirane modne kombinacije.

Ona se dobro oseća u jednostavnim odevnim komadima koje upotpuni probranim nakitom i drugim detaljima, a nosi boje koje će biti veoma moderne i tokom jeseni 2024. godine.

Za prvi dan pojavljivanja na Vimbldonu, Jelena je obukla bež sako i pantalone, beli top i kožni kaiš konjak boje brenda "Selin".

Bež boja ostaje moderna i za jesen 2024. godine, a u igri su varijacije od sasvim svetle krem nijanse pa do ove tamne koju Pantone najavljuje kao "sirova umbra".

jelena djokovic 0887207273-min.jpg
Profimedia 

I drugi Novakov meč je Jelena pratila sa decom sa tribina, a za ovaj vimbldonski dan je opet odabrala sako. I ova kombinacija ima monohromatski vajb, zahvaljujući crnom sakou, beloj košulji i tamnim farmerkama. Crna nikad i ne izlazi iz mode, ali za jesen i zimu 2024. godine, ona će biti jedna od vodećih boja.

jelena djokovic 0887945620-min.jpg
Profimedia 

Biće idealna baš za kombinovanje sa bež nijansama, a među modernim bojama za jesen i zimu biće i teget, siva, prljavoroze i braon. Na Novakovom meču za plasman u četvrtfinale, Jelena je nosila upravo kombinaciju crne i bež - crni kratak sako u "šanel" stilu, uz pantalone i bluzu u svetloj bež  nijansi slonove kosti.

jelena djokovic 0888281086.jpg
Profimedia 

Pročitajte i koje su Jelenine omiljene farmerke, a u galeriji pogledajte i druge njene modne kombinacije.

Profimedia, ATA / Antonio Ahel Modni stil

 BONUS VIDEO:

Navijači zvižde Novaku Đokoviću RTS1

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna