Trend voskiranih farmerki uveden je još 2007. godine i od tada većina kreatora nudi bar nekoliko modela u takvoj verziji. Reč je o tankom sloju boje ili voska koji daje blagi sjaj materijalu.

Nova kolekcija džinsa Ralfa Lorena za proleće 2013. godine namenjena je onima koji nisu spremni za preveliko eksperimentisanje, a ipak bi voleli da budu u trendu.

Većina ovih modela su prilično uski, ali to ne znači da su rezervisani isključivo za super-vitke žene. Naprotiv, s obzirom na rastegljiv materijal, prikladne su i za dame nešto jačih oblina.

Uz idealan struk uklopiće se kratka jakna, izuzetno moderna ove sezone, ali odlično izgleda i kombinacija sa sakoom do kukova.

Za one koji žele da prikriju poneki kilogram, u kolekciji Ralf Loren Blek Denim su crne farmerke nešto širih nogavica. Takav model se može kombinovati sa dužim džemperom sa resama, što je hit detalj za proleće 2013. godine. Modele možete pogledati u galeriji.

LepaiSrecna Bledi zlatasti odsjaj na tkaninama jedan je od ključnih modnih trendova za 2013. godinu. Ovog proleća sjaj je prešao čak i na džins.