Široke, takozvane oversajz košulje su veoma praktične za prolećnu i letnju sezonu. Svima dobro stoje, a možete da ih stilizujete na nekoliko načina. Poznate uticajne ličnosti u svetu mode često eksperimentišu sa ovim komadom, nose ga samostalno, umesto haljine, na plaži, preko kupaćeg, ili kao deo kombinacije za svaki dan ili večernji izlazak. Odaberite jedan od 3 načina da nosite široku košulju i uživajte u udobnom, a modernom izgledu.

1. Uz neutralan šorts

Kratke pantalone u crnoj, beloj ili kaki boji mogu da izgledaju podjednako elegantno kao i standandardne pantalone.  Napravite kontrast uz pomoć crnog šortsa i bele košulje ili se opredelite za bež note sa braon košuljom. Plava boja je izuzetno popoularna ove sezone, pa nabavite jednu široku košulju u svetlijoj nijansi, sigurno će vam dobro stajati.

2. Sa uskom suknjom

Za svakodnevnu šetnju u gradu ili pored mora, opredelite se za široku košulju i dugu suknju u istoj boji. Ovaj komplet će vam istovremeno garantovati šarmantan izgled i udobnost, koja je za letnje, vrele dane izuzetno bitna. Za nešto svečaniju ili čak poslovnu varijantu uklopite crnu, usku suknju sa običnom, belom, širokom košuljom

3. Sa farmericama

Farmerice su poznate po svojoj univerzalnosti i veoma dobro će se uklopiti uz široku košulju i učiniti da izgledate ležerno, ali ipak zavodljivo. Uz ravnu obuću poput mokasina ili patika imaćete idealnu kombinaciju za odlazak na kafu sa prijateljicama.

 Pogledajte i kako da vežete košulju na moderan način.

BONUS VIDEO:

Smart casual izdanje Ane Ivanović instagram/anaivanovic

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.