Model pantalonakoji se lako uklapa uz druge komade često može da olakša izbor odevne kombinacije. Do sada su to bile crne, jednostavne pantalone, ali sada njihovo mesto zauzimaju braon komadi!

Braon pantalone su odlična alternativa - ne izgledaju dosadno i preozbiljno kao što je slučaj sa crnim, a dobro se kombinuju sa ostalom odećom.

shutterstock_1719259405.jpg
Foto: Shuttersock Braon pantalone visokog struka

Možete da odaberete pantalone od različitih materijala: antilop, somot, koža ili štof. Najvažnije je da se u njima osećate udobno, ali i da imaju jednostavan kroj, kako biste imali mogućnost da ih nosite u različitim prilikama.

Modeli visokog struka ili sa vertikalnim prugama su idealni za one koji žele da vizuelno izduže figuru, a ponovo su u modi i čuvene "cigaret" pantalone.

shutterstock_2272649539.jpg
Foto: Shuttersock Braon "cigaret" pantalone

Braon pantalone možete da kombinujete sa odevnim predmetima slične nijanse, a da ne dobijete monoton izgled, kao što je slučaj sa crnom bojom.

shutterstock_1219131910.jpg
Foto: Shuttersock Braon pantalone u kombinaciji sa braon odevnim komadima

shutterstock_1709294872 (1) (1).jpg
Foto: Shuttersock Braon pantalone u kombinaciji sa braon košuljom

Ako ne volite braon boju, ne odustajte u startu - setite se da ona ima razne nijanse: od najsvetlijih karamel tonova do tamnih, zagasitih. Odaberite jednostavnu, belu košulju za elegantiji izgled ili majicu jednostavnog kroja za ležerniju varijantu i napravite prolećne kombinacije koje će oduševiti mnoge!

shutterstock_1504202867.jpg
Foto: Shuttersock Braon kožne pantalone u kombinaciji sa belom košuljom

shutterstock_1775865347.jpg
Foto: Shuttersock Braon pantalone u ležernoj varijanti

 Pogledajte i Modele pantalone u kojima Francuskinje dočekuju proleće.

BONUS VIDEO:

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.