Kad Versaće pozove, nema te žene koja se neće odazvati! To važi i za zvezde globalne slave poput En Hatavej koja je stigla u Milano da vidi kakvu je novu modu osmislila njena prijateljica Donatela Versaće.

Znajući koliko ovaj brend vole i u Srbiji, našli smo način da uživo pratimo reviju na Nedelji mode u Milanu zahvaljujući čarima novih tehnologija.

I Versaće ni ovog puta nije izneverio svoje obožavaoce - revija je dobila najviše ocene, a modeli su oduševili žene koje vole "moćnu modu". U kolekciji za narednu godinu preovlađuju crna i crvena boja, a ako ste i vi prihvatili vatreni trend, slobodno uložite u crvene cipele, tašne, pa i mantile od veštačke kože.

en hatavej milano moda versace 0850073552.jpg
Profimedia 

Haljina? Ipak razmislite o tome, jer kad je jednom obučete, svi će vas zapamtiti u njoj. Mnogo su nosivije druge Versaće kombinacije - crveno-crni pepito sakoi, crne haljinice sa naizgled smernim belim špicastim kragnicama. Caka? U provokativnom šlicu.

Naravno, u Versače modelima "leopard" desen nije izostao, ali ni toliko popularna srebrna boja. Donatela je rešila da se baci u ekstreme kad je reč o dužini - haljine i suknje su ili veoma kratke ili vrlo dugačke. 

donatela versace 0850295094.jpg
Profimedia 

Ipak, broj jedan je njen "power" blejzer! Reklo bi se da je pronašla pravu meru između "oversajz" kroja i ženstvenog izgleda, sa dovoljno naglašenim ramenima, ali bez šljampavog izgleda. Zavirite u galeriju slika i uživajte u novoj modi! Pročitajte i koje su boje najmodernije u nastupajućoj sezoni. 

Milano fashion week Versaće moderni blejzeri, haljine, pantalone i mantili!

 BONUS VIDEO:

OKRENULA JE MAJICU NAOPAČKE, TRIK JE SUPER Tiktok/fashion_jackson

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.