Da li ste već videli viralne klipove na TikToku koji prikazuju "narukvicu vernosti"? Pravi se od bretele brushaltera i svi kažu da je ovo najslađi, a i najjeftiniji "nakit" za muškarce.

Svrha ove sentimentalne narukvice je da pokaže da je vaš dečko "zauzet", a mnoge mlade dame kažu da odgovara i muževima koji ne vole da nose burmu, jer ih "žulja".

Šta vam je potrebno? Stari brushalter, makaze, igla i konac. Odsecite bretelu tako da ostane ušiven prsten gde se kači za korpicu. Ako tu nije prsten, nego kukica, samo je otkačite od brushaltera.

Izmerite ručni zglob svog partnera i dodajte 2cm viška. Ako želite, popustite i malo više, jer sve što smeta možete naknadno da odsečete.

Provucite kraj bretele kroz šnalicu za podešavanje dužine bretela i ušijte kraj tako da se ne može više izvući. Druga opcija je da ne skraćujete bretelu uopšte. Ovo je moguće ako su na oba kraja bretele  kukice - onda je samo obmotate dvaput i učvrstite kukicom - kao u ovom videu.

Veoma je popularno da se narukvica ukrašava - možete dodati prstenčiće, perlice pa čak i vez - izvezite svoje inicijale ili srce, pustite mašti na volju - pogledajte video klip za inspiraciju.

BONUS VIDEO:

BACILA SAM LJUBAVNICU SVOG MUŽA U REKU! Zorica Marković šokirala: Vikala je HELP, a ja se mislim ŠTA BRE HELP! Onda sam shvatila.. kurir televizija

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.