Bliži nam se doček Nove godine, "najluđa noć" u kojoj želimo da izgledamo najlepše moguće, provedemo se savršeno i u godinu pred nama uđemo elegantni, veseli i odlično raspoloženi.

Odevne kombinacije se uveliko biraju, ili su već odabrane, a osim odeće, veoma je važno za koju obućućete se odlučiti u najuđoj noći. Osim što treba da bude lepa, moderna i da se slaže uz odeću, imajte u vidu da ćete verovatno želeti da igrate satima i dugo biti na nogama, te da bi obuća trebalo da bude i udobna.

Pronašli smo pet modela koji ispunjavaju sve navedene "uslove", a još bolje je to što je svaki od njih na listi najvećih modnih hitova za 2024. godinu, pa se isplati da već sada investirate u njih, jer ćete moći da ih nosite tokom cele godine.

Kaubojke

Udobne kaubojke sa širokom, stabilnom petom i dalje su u vrhu popularnosti. Nova godina je sva u znaku sjaja i glamura, pa je metalik varijanta, koja će se takođe masovno nositi u 2024, savršen izbor za doček. Birajte zlatnu ili srebrnu boju jer se najlakše uklapaju sa ostatkom garderobe.

Cipele sa “kiten” štiklicom

View this post on Instagram

A post shared by Laura (@lauri.style)

Tanka peta visine do pet centimetara i dalje je u trendu, a udobnost koju pruža čini ovu obuću savršenom za doček Nove godine, jer ćete u njima moći satima da igrate bez da vas zabole noge, kao što je to slučaj sa vrtoglavo visokim potpeticama. 

Visoke čizme u stilu Viktorije Bekam

Jedan od najlepših modela zimske obuće, omiljeni model Viktorije Bekam i model koji uglavnom prvi padne na pamet kada kažemo “damska obuća”. Visoke čizmice sa zaobljenim ili blago špicastim vrhom, niskom ali debljom udobnom štiklom savršen su izbor kada želite da izgledate lepo i elegantno, a da pritom treba dugo da budete na nogama. Osim toga, investicija u ovaj par se isplati jer mogu da se nose tokom cele godine bukvalno uz sve.

Baletanke luksuznog izgleda

Za sve ljubiteljke ravne obuće stižu sjajne vesti – u trendu su elegantne baletanke sa detaljima luksuznog izgleda, savršene za doček Nove godine, ali i brojne druge prilike u mesecima pred nama.

Meri Džejn

Jedan od najljupkijih i najudobnijih modela ženskih cipela ponovo je u modi. Zbog niske blok pete savršen su izbor za višesatno igranje u najluđoj noći.

BONUS VIDEO

Pedijatar otkriva na šta treba da pazite kada detetu kupujete obuću Tiktok/paulthepodiatrist

Tekst: Lepa&srećna/B.S.