Kraljica Ranija od Jordana smatra se najlepšom kraljicom sveta. Ona pleni elegancijom i efektnim stilom koji je uvek adekvatan prilici. Njene odevne kombinacije su bez greške, a uglavnom je možemo videti u elegantnim kompletima i haljinama uz obavezne visoke potpetice.

Ranija, baš kao i vojvotkinja Kejt, pametno bira odevne komade, trudi se da budu moderni a ipak univerzalni, kako bi mogla da ih uklapa na različite načine.

Ipak, kada je na odmoru i kraljica poželi da predahne od visokih potpetica, pa je za šetnju sa suprugom, kraljem Abdulahom i njihovo dvoje mlađe dece obula popularne "ružne sandale". Iskombinovala ih je uz dugu crnu haljinu bomber jaknicu modne kuće "Luj Viton".

Čini se da kritičari na društvenim mrežama nisu oduševljeni ovim modnim iskorakom kraljice Ranije, pa se ogu videti komentari da ova obuća nije primerena njenim godinama.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon