Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽELITE UDOBAN I SIGURAN HOD: Ne propustite nove modele cipela u kojima ćete se osećati savršeno!

Vreme je da napravite neku promenu u svom stilu. Zato izaberite ono što je kvalitetno, udobno i dugotrajno.

 Naslovna Men concept mart.jpg Izvor: Promo

Tekst: Promo

Sa ovim modelima zagarantovano ćete osetiti komforan i siguran hod, ali i najbolje moguće samopouzdanje. U nastavku možete videti modele cipela od 100% prirodne kože koje smo izdvojili za vas, a na vama je da izaberete one u kojima ćete izgledati odlično!

Cipele Tripy doublemonk izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu, koji će vam obezbediti pre svega lak i siguran hod. Dostupne boje: braon. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 7.600 rsd.

 1 men concept mart.jpg Izvor: Promo

Cipele J. Salvarini izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu, koji će vam obezbediti pre svega lak i siguran hod. Dostupne boje: teget i bež. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 2 men concept mart.jpg Izvor: Promo

Patike Tripy izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu, koji će vam obezbediti pre svega lak i siguran hod. Dostupne boje: maslinasta, oker, plava. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 3 men concept mart.jpg Izvor: Promo

Patike Tetry izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu, koji će vam obezbediti pre svega lak i siguran hod. Dostupne boje: crne, braon i crne sa belom linijom. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 9.500 rsd.

 4 men concept mart.jpg Izvor: Promo

Patike J.Salvarini - eva đon izrađene su ručno od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu, koji će vam obezbediti pre svega lak i siguran hod. Dostupne boje: braon i zelene. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 10.900 rsd.

 5 men concept mart.jpg Izvor: Promo

Cipele handmade - eva đon izrađene su od visokokvalitetne kože. Dostupne boje: crna, teget i zelene. Porudžbinu uradite klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 11.900rsd.

 6 men concept mart.jpg Izvor: Promo

*Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

 dužinagazista-1800.jpg Izvor: Promo

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije