Tekst: Promo

Ali vi niste tip osobe koja bira samo one koje su lepe, već tražite da isprati i ono što je svima bitno - udobnost i kvalitet. Pogledajte neke od popularnih modela i odaberite omiljeni!

Patike tetry su bele patike koje su urađene od prirodne kože sa ultra tankim đonom, samim tim imaćete osećaj lakoće kad ih nosite. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 6.900 rsd.

patike tetry, bele 1.jpg
Promo 

Patike Tigana sport su bele patike koje možete nositi u svim prilikama. Urađene su od prirodne kože na laganom EVA đonu. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

patike tigana sport, bele 2.jpg
Promo 

Patike Tigana sport su sivo-teget patike koje ćete poželeti da imate kada želite da svom stilu date pečat. Urađene su od prirodne kože u kombinaciji sa balističkim platnom u teget boji na laganom EVA đonu. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

patike tigana sport, sivo teget 3.jpg
Promo 

Patike Tigana su bež teks patike koje lako možete uklopiti u svoj kežual stil. Urađene su od prirodne kože. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

patike tigana, bez teks 4.jpg
Promo 

Patike Tigana kroko su patike urađene od prirodne kože, koje mogu biti vaš izbor kada želite da ispratite elegantniji stil. Poručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd. Takođe su urađene i u braon boji, koju možete videti i poručiti klikom OVDE.

patike tigana, teget kroko 5.jpg
Promo 

*Obratiti pažnju na dužinu unutrašnjeg gazišta, kod nekih modela su kalupi veći za broj.

tabela.jpg
Promo 

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu kvalitetne muške obuće i odeće.