I dok je poslednjih godina redovan gost na crvenom tepihu u Kanu, te, sada već davne, 2005. godine Eva Longorija (47) prvi put je prošetala kanskom Kroazetom.

Na jednom od najvećih događaja u svetu filma glumica se pre 17 godina pojavila u haljini koja je koštala 40 dolara, što je oko 4.400 dinara.

U pitanju je svetlucava zlatna haljina otvorenih leđa, koju je glumica kupila u jednom od butika na aveniji Melrouz, a koja je "ukrala" poglede svih prisutnih.

Eva Longorija u Kanu
Profimedia 

"Nisam imala pojma šta je Kan", otkrila je glumica za "People" i dodala:

"Niko ne bi znao da je to haljina od 40 dolara. Nije bitna haljina, nego žena koja nosi haljinu".

Eva je podelila i anegdotu koja se dogodila kada su je na crvenom tepihu pitali "čija je", misleći na dizajnera koji je kreirao haljinu.

"Pomislila sam, kako to misliš? Moje je", prisetila se glumica, a o pomenutoj haljini ovih dana ponovo se naveliko piše i priča.

Ništa manje nije blistala Eva tada, kao ni ove godine, 17 godina kasnije, kada je u Kanu prošetala nekoliko kreacija svetski poznatih modnih brendova.

Neka od modnih izdanja Eve Longorije, koja važi za jednu od najstilizovanijih dama u Holivudu, pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Modna izdanja Eve Longorije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna