Frida nakit nastao je sa ciljem da se stvore aksesoari za svaku damu i za svaku situaciju. Od ležernih do poslovnih kombinacija, ovaj nakit ukrasiće svaki outfit i dati posebnu notu vašem izgledu. Fini detalji, kvalitetni materijali i interesantan dizajn su glavne karakteristike ovih aksesoara koji postaju popularniji iz dana u dan.

Frida mindjuse stena
Promo 

Minđuše Stena

Stena minđuše su zlatno braon boje, sa belom bisernom kuglicom na vrhu i zlatnom kuglicom ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom. Upakovane su u kutijicu koja prati nijanse modele, pa mogu biti i fantastičan poklon za dragu osobu.

Njihova cena je 490 rsd, a porudžbinu možete izvršiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

ogrlica frida navy blue heart
Promo 

Ogrlica Navy Blue Heart

Ogrlica Murano Navy blue Heart upotpuniće vaš izgled i doprineti tome da se izdvajate iz mase. Urađena je od murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa, a tehnika izrade ovog priveska zove se Milion cvetova, tj. „Milion Flores“. Njena dužina je 20 cm, a cena samo 490 rsd.

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

frida narukvica black hearts
Promo 

Narukvica Black Hearts

Narukvica je od pamučnog kanapa i perle u obliku srca. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit, poslovni, večernji, šik, praznični. Komad ovakvog nakita na vama i nijedan vam više neće biti potreban. 

Njena cena je 490 rsd, a možete je naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

frida ogrlica i narukvica dark moon
Promo 

Komplet Dark Moon

Ovaj komplet ogrlice i narukvice rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ove ogrlice je oko 40 cm. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. 

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta. Može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi. 

Cena ovog kompleta iznosi 2.100 rsd, a možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

frida set clovers
Promo 

Set Clovers

Ovaj set urađen je od pozlaćenog lančića i pozlaćenog priveska sa kubičnim cirkonijem. Dužina ogrlice je 50cm, dok je narukvica podesiva.

Cena seta je 3.300 rsd, a porudžbinu izvršite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu.

Tekst: Promo