Tekst: Promo

Svaki komad nakita koji poneste, daće vašem celokupnom izgledu poseban stil. Koji god model da izaberete, unikatan i poseban, stvoren je za svaku priliku. Nije previše nametljiv, a govori mnogo. Predstavljamo vam neke od najtraženijih modela unikatno rađenog nakita, a na vama je da izaberete onaj koji će vas krasiti!

Ručno rađena narukvica Black Pearl daće vam lični pečat! Napravljena je od pamučnog kanapa i fine perle. Stvorena je da je nosite svakodnevno, a slaže se uz svaki outfit gde god da krenete. Možete je poručiti OVDE po ceni od 490 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

rucno-radjen-nakit-daje-vasem-izgledu-poseban-stil
Promo 

Elegantna narukvica Black Hearts je nakit bez kog nećete moći da zamislite večernji izlazak. Napravljena je od pamučnog kanapa i perle u obliku srca, a može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Narukvica je upakovana u finu, elegantnu kutiju pa može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi. Jednim klikom je poručite OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim da nima od 9 do 17h.

rucno-radjen-nakit-daje-vasem-izgledu-poseban-stil
Promo 

Vintage heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova tj. Milion Flores. Murano staklo jeste mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament u različitim nijansama u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije staklo u Evropi. Dužina ove ogrlice je 20 cm. Privezak je u obliku srca bele boje sa plavim cvetovima na sebi. Ogrlice su prikladne za svakodnevno nošenje jer daju odeći vedrinu. Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

rucno-radjen-nakit-daje-vasem-izgledu-poseban-stil
Promo 

Ogrlica Murano Navy blue Heart upotpuniće Vaš izgled i doprineti tome da se izdvajate iz mase. Urađena je od murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Njena dužina je 20 cm, a za samo 490 rsd može biti vaša. Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

rucno-radjen-nakit-daje-vasem-izgledu-poseban-stil
Promo 

Pozlaćena narukvica Greek Eye sa kubičnim cirkonijem daće Vam posebnu eleganciju. Nežna i unikatna, prikladna je za svakodnevno nošenje. Poručite je za sebe ili Vama dragu osobu po ceni od 1.690 rsd jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502.

rucno-radjen-nakit-daje-vasem-izgledu-poseban-stil
Promo 

Komplet Dark Moon sastoji se od ogrlice i narukvice. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Dužina ogrlice je 40 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Daje Vašoj odeći posebnost i unikatan, sofisticirani stil. Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana po ceni od 2.100 rsd.

rucno-radjen-nakit-daje-vasem-izgledu-poseban-stil
Promo 

* Svaki komad nakita se pakuje u pažljivo odabrane kutijice koje se slažu sa modelom, tako da može biti i sjajan poklon dragoj ženskoj osobi. Pogledajte OVDE širok asortiman i odaberite vaš omiljeni komad.