Ako i vi želite da budete skladno odeveni a da ne trošite svakog jutra mnog vremena na smišljanje novih kombinacija, evo saveta kako da zimske odevne predmete prilagodite prelaznoj sezoni, piše Lepa & Srećna.

Neku garderobu zaista ne treba da sklanjate iz ormana sve dok dobro ne otopli, možda čak do sredine proleća.

Za početak, ostavite sve varijante koje kombinuju braon i crnu boju, naročito ako je reč o "kamel" ili "konjak" nijansama. 

Crna je, naravno, neprolazna pa smo je tokom zime 2020. godine videli ne samo na cipelama, čizmama i tašnama, već i na vrlo aktuelnim pantalonama i sakoima od prave ili veštačke kože.

Ako imate predimenzionirani sako u karo desenu i bojama braon-crno, ne treba vam druga jakna za proleće!

Vunena haljina je za mnoge bila iznenađenje sezone.

Reklo bi se da njeno vreme tek dolazi, a mana joj je što ističe maksimalno žensku figuru. Ako ste savršeno građene, uska vunena haljina je stvorena za vas.

Ako imate tu i tamo neki detalj na figuri koji biste voleli da prikrijete, odlučite se za komplet od tanke trikotaže sa širim i dužim gornjim delom.

Stilizacija tankim kaiševima je super moderna, a vi ćete moći da namestite pleteni gornji deo kako vama najviše odgovara.

Bela košulja će i u 2020. godini biti nepobediva.

Odlučite se za onu koja je par brojeva veća, a zimski džemper zamenite širokim, pletenim prslukom i - spremni ste za malo toplije dane!

Tekst: M. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna