Prelepa Kejt Blanšet u puter-žutoj haljini kreatorke Meri Katranzou, neustrašiva Keri Vašington koja je otvorila novo poglavlje u istoriji muškog sakoa na ženskom telu u modelu Altuzare ili mlada zvezda Džoi King koja je oduševila toaletom Iris van Herpen sa 3D prugama?

Koja je od ovih dama ostavila najupečatljiviji utisak na prvom velikom crvenom tepihu godine - dodeli Zlatnog globusa 2020. godine, teško je reći, piše Lepa & Srećna.

Videli smo dosta holivudskih glumica koje su se odlučile za spektakularna večernjaodela, ali i poneku "nagu" haljinu (Gvinet Paltrou), fantastične crvene toalete (Nikol Kidman i Skarlet Johanson), vrlo zanimljive zelene detalje (Šarliz Teron i Dženifer Lorens) ali - možda najneobičnije od svega za Holivud - više jednostavnih, elegantnih, vrlo svedenih haljina u teget i crnoj boji.

Pogledajte večernje toalete Dženifer Aniston, "Bond devojke" Ane de Armas, Anabele Volis, Glen Klouz, Mišel Fajfer... iznenađujuće svedene ali vrlo efektne!

GALERIJA SLIKA - VEČERNJE HALJINE ZLATNI GLOBUS 2020.

LepaiSrecna Crvena haljina Vere Vang za Skarlet Johanson ili žuti večernji Fendi kombinezon za Zoi Dojč? Koja kreacija će obeležiti crveni tepih na dodeli nagrada Zlatni globus 2020. godine? Možda nijedna ni druga, jer je "mala crna haljina" ponovo odnela pobedu...