Divna teget nijansa, fantastičan model kombinezona i neobični zlatni detalji čine modni izbor slavne pevačice Tejlor Svift pravom inspiracijom za novogodišnje veče, piše Lepa & Srećna.

Udobnost pantalona uvek je damama veoma važna kad u njima treba provesti celu noć, a sa ovakvim modelom znamo da nećemo žrtvovati eleganciju radi praktičnosti.

Prelepa Tejlor Svift pleni pažnju otkako je prvi put kročila na crveni tepih davne 2006. godine. I danas veoma mlada, ona je pravi uzor kad je u pitanju elegantan modni izbor.

Kombinezon modne kuće Oskar de la Renta ima ekskluzivne zlatne detalje - ukras na struku i lanac krupnog rada umesto bretela oko vrata i preko jednog ramena.

Široke ravne nogavice doprinose udobnosti, zlatne sandale su stvorene za crveni tepih, a ako vam je potrebno i malo ludosti, pogledajte boju laka na noktima, kako na rukama tako i na nogama i - kopirajte ideju!

SVE DETALJE POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

LepaiSrecna Moderna ideja za novogodišnje veče - udoban kombinezon sa zlatnim detaljima - poput popularne pevačice Tejlor Svift.