Zimska moda ne treba da se pretvori u dosadne kombinacije koje iznosite već u prvom mesecu i oko Nove godine već vas muči pitanje - šta da obučem?!

Kada otpočne hladno razdoblje modni sladokusci likuju! Konačno mogu da prošetaju omiljeni par čizama i kaput, da smišljaju nove kombinacije i dopunjuju ih sa novim detaljima. Međutim, ta sreća neretko je kratkog veka, piše Elle.

Kada prođe prvi mesec zimske sezone, ubrzo shvatimo da smo poprilično ograničeni.

I upravo kalendarski period u kome smo jeste taj koji nas ograničava, vrlo je jednostavno: hladno je i zaista nam je prioritet da nam, pre svega, bude toplo i udobno.

U tim uslovima zaista je teško ne izgledati poput velike pernate kocke na dve noge, ali činjenica je i da ne mora baš zaista da bude tako.

Kamere čuvenih street style fotografa na ulicama modnih metropola revnosno beleže svaki korak dama koje su već dokazale i pokazale svoje stilsko umeće, kao i uticaj na društvenim mrežama.

One su te koje žive modu svaki dan i kojima je izazov da stilom pobede svakodnevicu, kakvi god uslovi da ih okružuju.

U tome, naravno, uspevaju.

Iako ćete u prvi mah pomisliti da za ove stajlinge treba mnogo odvažnosti, imajte na umu da moda i jeste izazov i da ako ne pokušate, ni ne znate kako ćete se osećati, još manje kako bi ove kombinacije izgledale na vama.

Možda baš tako dobro da ćete se zbog njih osećati bolje u svojoj koži.

Zato rizikujte!

1. MODNA KOMBINACIJA ZA ZIMU: HALJINA I PERJANA JAKNA

Ukoliko posedujete jednu od onih divno toplih „jorgan jakni“, tačnije maksi perjanih jakni i svaki put kada izlazite napolje morate da oprostite sebi što opet izgledate kao džak, ali vam je makar toplo, vreme je da se to promeni. Nećemo vam previše opisivati ovaj stajling, jer slika je rekla sve. Haljina, pantalone, jakna i štikle! Može!

View this post on Instagram

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on Sep 27, 2019 at 7:58pm PDT

2. MODNA KOMBINACIJA ZA ZIMU: MANTIL BEZ RUKAVA I DŽEMPER

Dugi blejzeri bez rukava i mantili ovakvih formi, pojavili su se još pre nekoliko sezona. Modni sladoksuci i dalje ih obožavaju, jer instant izgledu daruju notu elegancije. Spoj dobrog vunenog džempera sa ultra trendy volumenom rukava i mantila bez rukava, vrhunski je modni spoj. Istina je da ne možete da ga nosite na minus deset, ali zima ima i svoje dane u plusu, za koje je ovaj super fashion izgled kao stvoren!

View this post on Instagram

A post shared by The Styleograph (@thestyleograph) on Nov 7, 2019 at 11:09am PST

3. MODNA KOMBINACIJA: BUNDA I LETNJA ODEĆA

Beli jeans rezervisan je za prolećno i letnje vreme, pogotovo u kombinacIji sa belom bluzom, ali volimo da rušimo pravila, pogotovo ona modna, kao i da dokažemo kako ono što je na prvi pogled nespojivo može da izgleda fantastično. Usudite se.

View this post on Instagram

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on Oct 25, 2019 at 1:52am PDT

Izvor: Elle