Nakon što je neko vreme uspevala da izbegne njujorške paparace, ponovo imamo priliku da uživamo u pogledu na Amal Kluni u njenoj svakodnevnoj poslovnoj odevnoj varijanti!

Lepa advokatica, naravno, ponovo nije razočarala zaljubljenice u modu — prošetala je u odevnoj kombinaciji koja je odmah osvojila pažnju vodećih svetskih portala, a jedan od razloga definitivno je suknja koju je odabrala.

Supruga Džordža Klunija pojavila se, naime, stilizovana tako da je sasvim jasno da je jesen godišnje doba i modna sezona u kojoj najbolje pliva. Bez sumnje inspirisana bogatom paletom jesenjih boja, čuvena advokatica ponela je komade u nijansi cigle, s kojom bi valjalo da budemo oprezni jer ne pristaje svakom tenu.

Zatvorenu bluzu nešto intenzivnije boje i lepršavih kratkih rukava upasala je u suknju zagasitog tona i dubokog struka. Reč je o komadu midi dužine koji je pomalo ozloglašen među modnim sladokuscima jer malo kojoj ženi stoji: bilo kakav višak s njom ne samo što je primetan već je i dodatno naglašen. Zbog toga su ovakvi modeli rezervisani isključivo za najvitkije dame, pa ne čudi što je ovu suknju ponela upravo Amal, kao ni samopouzdanje s kojim je to učinila.

Ipak, kada je reč o obući i drugim detaljima, Klunijeva nije želela dosadan i jednoličan monohromatski izgled, pa je pobegla od narandžaste boje, ali je ostala u paleti jesenjih nijansi.

Tako je njen izbor obuće pomalo smeo, ali definitivno u skladu s autfitom: u pitanju su sandale modne kuće Džimi Ču s desenom inspirisanim kornjačinim oklopom. Kombinovala ih je s braon torbom od prevrnute kože i klasičnim trenčom u bež nijansi. Kao i uvek, nije zaboravila poveće naočare za sunce, a šminka i nakit ponovo su svedeni na minimum.

Ništa manje nismo ni očekivali od veličanstvene Amal!

Izvor: Glossy

LepaiSrecna Boja koju nije lako prilagoditi uz ten provocira sve žene sveta - evo kako je Amal Kluni odgovorila na modni izazov jeseni!