Nakon letnje "vladavine" rančeva, platnenih torbi, torbi za plažu i ostalih ležernijih varijanti omiljenog ženskog modnog dodatka, s dolaskom jeseni polako se vraćamo klasičnim torbama.

Modne kuće u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2019. godine lansirale su popriličan broj novih modele i tako pokrenule čitav talas novih trendova, a brojni komercijalni brendovi inspirisani time izbacili su slične modele, piše Stil

Ovo su one koje se najviše izdvajaju za novu sezonu:

1. Model sa 2 tašne - manjom i većom

Nemojte da se iznenadite ukoliko na ulici ugledate devojku koja na ramenu ili u ruci nosi nekoliko modela torbi. Na pistama smo najčešće viđali varijante sa spojenom maksi i mini torbom, ali našlo se tu i modela s više povezanih torbica.

2. Tašne od mekih materijala

Modeli sa mekim finišem biće potpuni hit ove jeseni! Nisu praktični za nošenje tokom kišnih dana, ali zato bez razmišljanja mogu vrlo efektno da ukrase vaše kombinacije tokom suvog vremena.

3. Mini tašnice

Mikro-modeli i dalje se nalaze u kolekcijama modnih kuća i ponudi brojnih prodavnica.

PageBreak

4. Velike ručne torbe

Maksi ručni modeli u koje staje baš sve što nam je potrebno tokom dana, nikada neće izaći iz mode!

5. Tašne u geometrijskim oblicima i sa sličnim desenima

Zanimljivi modeli koji imaju moć da svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju podignu na viši nivo.

6. Najveći trend su tašne sa "krokodilskim" finišom

Modeli s krokodilskim finišem vizuelno daju utisak luksuza. Kao stvoreni su za nošenje uz elegantne mantile i kapute i verovatno je to razlog zašto spadaju u komade koji su uvek in, a sada u posebnom fokusu, kao jedan od vodećih trendova.

Izvor: Stil