Kako to obično biva u svetu mode, prvo se određen komad pojavi na revijama, potom se najodvažnije trendseterke u toku narednih mesec dana prošetaju ulicama Pariza, Njujorka i Milana u njemu, sledeći korak su poznate ličnosti na crvenom tepihu i onda se čeka: hoće li model zaživeti i mi obični smrtnici moći ćemo da ga se dočepamo po povoljnoj ceni ili će i dalje lebdeti u tom nekom neuhvativom modnom prostoru.

Kad je u pitanju ovaj model nismo morali dugo da čekamo, svega godinu dana pre no što je preplavio praktično sve radnje.

Iako ni jedan modni sladokusac nije preterano oduševljen idejom da nosi nešto što nose svi, high street brendovi su baš poput dizajnera prošle godine - a, to su prvom redu bili Calvin Klein, Fendi i Isabel Marant, bili izuzetno kreativni te su nam za ovu jesen i zimu ponudli zaista ogorman izbor ovog modela u foksu. Reč je o kaubojskim čizmama!

Kratke, duboke, u kombinaciji boja, tekstura, formi... Vaše je samo da izaberete najprivlačnije. Nama je jedan od omiljenih detalja u vezi kaubojki taj što one mogu da se nose praktično tokom čitave godine.

One tik iznad članka izgledaju odlično u kombinaciji sa teksas suknjom i topom tokom leta. Početkom jeseni samo preko topa ogrnite oversized džemper.

Varijacija ima pregršt.

Ostaje vam samo da izaberete svoj model.

Izvor: Elle