Anđelina Džoli se na početku vrelog jula 2019. godine zatekla u glamuroznom Parizu, u Francuskoj, piše Lepa & Srećna. Očito se pripremila da zasija u sjajnim letnjim modnim kombinacijama, a kako provodi vreme u društvu svoje kume, takođe poznate glumice, Žaklin Bise, dve dame plene pažnju gde god da se pojave. 

Poznatu glumicu letnje vrućine nisu pokolebale pri izboru garderobe i ona je blistala u sjajnim modnim kombinacijama savršenim za dame koje vole da su ležerne a u isto vreme i elegantne u svakoj prilici.

Anđelina je najčešće u haljinama i pantalonama koje oživljavaju romantični duh šezdesetih i lepršavi stil sedamdesetih.

Glumica je efektne detalje poput sjajnih kožnih tašnica, cipela u nude boji i glamurozne naočare iskombinovala na veoma moderan način. Širokim kaiševima koji se vraćaju u modu, glumica je definisala struk i istakla vitku figuru. Paparaci ne propuštaju da zabeleže da glumica ne nosi grudnjak ispod haljina, a dame koje teško trpe vrućinu vrlo su srećne zbog ovakvog trenda.

Svako bi poželeo da kopira ovaj stil za letnje vrućine - dosta komada u beloj i bež boji i poneki zemljani ton - to su boje koje prkose vrućinama, a čine da izgledate elegantno i glamurozno u svakoj prilici.

Ovo je savet za izbor boja za leto koji stiže sa samog modnog vrha - i Melanija Tramp ga je primenila u jednoj sportskoj kombinaciji, pišite nam - kako vam se dopalo?

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Moderne kombinacije i savršene boje za leto su učinile da Anđelina Džoli bude najzapaženija u Parizu!