Kad se Melanija Tramp pojavi na nekom događaju sve oči su uprte u nju, a njene modne izbore svi komentarišu ili kopiraju.

Tako je Prva dama SAD 19. juna 2019. godine došla da pruži podršku svom suprugu Donaldu Trampu, koji je na skupu u Orlandu službeno potvrdio da će se drugi put kandidovati za predsednika SAD-a, dok je Melanija najviše pažnje skrenula na sebe upravo svojim modnim izborom.

Za razliku od 2015. godine, kada je Melanija na objavu Trampove prve kandidature došla u vrlo jednostavnoj beloj haljini, prva dama SAD-a ovaj put je odabrala mnogo efektniju kombinaciju.

Za neke i previše upečatljivu. Naime, kritičarima s društvenih mreža nije se previše svideo njen kombinezon koji potpisuje američki dizajner Ralf Loren. Grozno, vidi se iz svemira, samo je jedan od komentara s Instagrama.

Uz jarkožuti kombinezon sa širokim rukavima Melanija je nosila metalik kaišem oko struka, a na nogama je imala cipele sa štiklama Kristijana Lubutina, takođe u žutojboji.

I dok su neki ovom izdanju Prve dame dali lošu ocenu, ima i onih koji su pohvalili njen izbor i zbog upečatljive nijanse nazvali ga dosad najodvažnijim.

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Odvažno izdanje Melanije Tramp mnogi hvale, ali i nekima se nimalo nije dopalo... Pogledajte kako je izgledala Prva dama SAD u modernom kombinezonu u hit boji!