Posetu Donalda i Melanije Tramp u junu 2019. godine britanskoj kraljevskoj porodici, javnost pomno prati, a najviše pažnje je privukla upravo Melanija, piše Lepa & Srećna. Supruga predsednika Amerike je prilikom dolaska u Britaniju zablistala u svedenom belom kompletu, dok je na večeri u Bakingemskoj palati privukla pažnju svih u elegantnoj - takođe beloj - haljini.

Međutim drugog dana posete, 4. juna, Melanija je odlučila da napravi promenu i obukla vatrenocrvenu haljinu ukrašenu šljokicama u gornjem delu. Zanimljiv trouglast desen u drugoj nijansi crvene čini ovu haljinu vrlo modernom. Ipak, Prva dama Amerike diktira svoju modu, jer je i ovoga puta imala detalj koji promoviše otkako je Donald Tramp izabran za predsednika.

U pitanju je detalj koji će mnoge dame obožavati - zanimljiv dugački plašt koji prekriva ramena i deo ruku, a seže sve do poda. On ležerno prekriva gole delove ramena i ruku, odličan je za prilike u kojima niste sigurni da li će biti toplo ili prohladno u prostoriji a - kako kažu psiholozi - poreklo vodi od kraljevskog plašta i sugeriše moć osobe koja ga nosi.

Melanija je za ovu priliku promenila i razdeljak pa je kosu začešljala u stranu i uvila u blage talase - Melanija je delovala mladoliko a boja haljine izuzetno lepo pristaje njenom tenu.

Kako izgleda haljina sa koje mnogi nisu mogli da skinu pogled pogledajte u GALERIJI SLIKA!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Od kad je stigla u London, Melanija Tramp je meta modnih kritičara koji pomno prate i komentarišu njene modne izbore. Pogledajte kako se Prva dama Amerike obukla drugog dana posete.