Kao što smo i očekivali, Prva dama Melanija Tramp je zablistala u svom punom sjaju i definitivno "ostavila u prašini" sve plemkinje.

Osim Melanije, u posetu britanskoj kraljici Elizabeti došla je i Ivanka Tramp sa suprugom Džaredom Kušnerom. Ona je u palatu stigla pre oca i njegove supruge, pa je sa balkona raskošnog zdanja posmatrala svečani prijem.

Poznata kao dama od izuzetnog, prefinjenog stila, Ivanka ni ovoga puta nije razočarala svojim modnim odabirom. Za sastanak sa britanskim plemstvom obukla je beli komplet, sastavljen od suknje i strukiranog sakoa sa faltama, ispod kojeg se nazirala bela bluza. Elegantnu kombinaciju upotpunila je sivim pojasom sa svetlucavim detaljima, belim fascinatorom i salonkama sa visokom štiklom. U ovoj kombinaciji se nakon svečanog prijema zaputila na ceremoniju polaganja venaca na grob neznanog junaka, zajedno sa kraljicom, Donaldom i Melanijom Tramp.

Za svečani banket koji je usledio, Ivanka je odabrala dugačku plavu haljinu sa cvetnim motivima, kragnom i mašnama na rukavima. Kroj koji ističe struk i uska ramena savršeno je pristajao "prvoj ćerki" Amerike. Uz haljine je ponela salonke sa visokom štiklom u identičnoj nijansi, dok je kosu pokupila u svedenu, nisku punđu.

Sa druge strane, Melanija je za svečani banket pripremila dugu belu toaletu sa zanimljivim gornjim delom od prozirne tkanine. Uz svečanu haljinu ponela je i bele rukavice, a kosu je podigla u visoku punđu.

Trampove dame potpuno su oduševile modne kritičare svojim odevnim kombinacijama za posetu Bakingemskoj palati, a jedino modno razočaranje bila je vojvotiknja od Kembridža Kejt Midlton. Dame su jedva čekale da vide poznatu eleganciju lepe vojvotkinje, ali ona je ovoga puta potpuno razočarala modnim odabirom, obukavši dugačku belu haljinu sa mnoštvom sitnih karnera.


Tekst: B.Marković

Izvor: Stil.kurir.rs