A vrlo je moguće da ovu modernu odeću već imate u svom ormanu, samo je potrebno da je iskombinujete na pravi način, piše Lepa & Srećna.

Toplo leto uvek nas inspiriše da se oslobodimo krutih modnih formi, a prave čarobnice letnjeg stila su Francuskinje - zato zavirimo zajedno u Instagram profile i potražimo šta se nosi na jugu Francuske.

1) Kratka bela majica

Ništa lepše i ništa jednostavnije. Nosite je uz farmerke, bele pantalone ili suknje po izboru. Ako želite poseban modni šmek, odaberite belu majicu sa čipkom po ivici dekoltea ili puf rukave koji podsećaju na prelepu Brižit Bardo.

View this post on Instagram

A post shared by .Claire Most. (@claire_most) on

2) Suknja od teksasa

Za pun modni pogodak, neka to bude suknja od belog teksasa. Nećete pogrešiti ni ako izaberete svetloplavi džins, a idealan kroj je blago proširen u obliku slova A.

View this post on Instagram

A post shared by Lucillia Chenel (@lucilliachenel) on

3) Haljina na preklop

Modni znalci savetuju cvetni desen za leto 2019. godine. A kombinacija "haljina + cvetni desen" ne može da ne uspe. Jednostavan preklop koji se podešava tračicama omogućuje vam da se u vrelim danima raskomotite da niko ne primeti - samo privežite pojas nešto opuštenije nego obično.

View this post on Instagram

A post shared by LAMIA LAGHA (@lamialand) on

Izvor: Lepa & Srećna