Najpoznatija modna urednica na svetu, Ana Vintur otkriva u kojim prilikama nikako ne smete da nosite farmerke, piše Lepa & Srećna.

Urednica časopisa "Vog", važi za osobu besprekornog stila i modnog ukusa. Njene modne izbore se niko ne usuđuje da kritikuje mada tu i nema mesta za kritiku jer, po mišljenju mnogih, Ana suvereno vlada modom. Njen izbor su često elegantne haljine, cipele, blejzeri, kaputi, a prepoznatljiva je po svojoj uredno ošišanoj paž frizuri.

Sudeći prema strogom izgledu modne urednice i njenom načinu oblačenja, mnogi ne mogu da zamisle da Ana nosi farmerke. Međutim modna urednica je otkrila da farmerke rado nosi i da ih voli. Ali ona vodi računa kada i u kojim prilikama će ih poneti.

Prva dva mesta na kojima Anu nećemo nikad videti u džinsu lako je pretpostaviti - to su Bakingemska palata i Bela kuća kao mesta na kojima su farmerke izuzetno nepoželjne. Preneto na naše uslove - običnih "smrtnica" koje ne idu često u posetu predsednicima država i kraljicama - to bi se odnosilo na izuzetno formalne poslovne ili porodične prilike.

Međutim, treća situacija je mnoge iznenadila. Ana je otkrila da definitivno ne smete da nosite farmerke u situaciji kad treba da upoznate roditelje svog dragog! Naravno, odmah se postavlja pitanje šta da radimo ako je baš prvi susret sa potencijalnim svekrom i svekrvom planiran na nekom izletu, u prirodi ili na sportskoj manifestaciji? Savet Ane Vintur je da pantalone i te kako dolaze u obzir, ali prosto odaberite neki ležeran model širih nogavica ili suknju-pantalone u zavisnosti od svoje građe.

Bez obzira na vaše mišljenje, ne može da se porekne da Ana Vintur zna o čemu priča kad govori o modnim izborima. A ako idete na prvi susret sa roditeljima svog momka, sledite njene savete i nemojte da nosite farmerke.

Izvor: Lepa & Srećna