Znamo da ste jedva dočakale prve zrake sunca kako biste one najdeblje džempere i rolke spakovali i napravili mesto za najlepše i lepršave haljine, piše Cosmpolitan. Iako su ovi modeli idealni za nošenje ispod teksas jaknice, odlično izgledaju i ispod kaputa ili parke.

Trendseterke ove modele haljina promovisale na svojim profilima, a provereno znamo da će se nositi u prolećnim i letnjim mesecima.
Pronašli smo dva prelepa modela koja će svoj trijumf doživeti upravo tokom proleća i biće omiljene u garderoberu.

Romantična i lepršava

Ovu sjajnu haljinu odavno je otkrila dizajnerka Dajane fon Furstenberg i to 1972. godine! Posle toliko modnih decenija kasnije ovom večnom modelu haljine smo i dalje verni. Ove prolećne sezone se nose u živim bojama, poput predivne svetloplave haljine s prugicama. Da, ovo je definitivno haljina koja osvaja na prvi pogled!

View this post on Instagram

A post shared by SilkFred.com (@silkfred) on

Na sledećoj strani pogledajte koja će još haljina biti HIT ovog proleća!

PageBreak

Na tregere

Jednostavno ne možemo odoleti ovim veselim haljinama koje nas podsećaju na mladost. Kada se samo setimo koliko smo ovakve modele mrzele da nosimo dok smo bile male, a sada kad smo odrasle smo shvatile da su zapravo jako praktične. Možete ih kombinovati sa raznim bluzama, košuljama ili topićima. I imaju i često male džepove sa strane u koje vamstane i telefon i ključevi i ruž. Slobodno možete i zaboraviti torbicu!

View this post on Instagram

A post shared by Mikaela Koskela (@mikaelakosk) on

Izvor: Cosmpolitan