Melanija Tramp sa svojim je suprugom Donaldom Trampom i njihovim 12-godišnjim sinom Baronom otputovala je u Floridu na njihovo imanje Mar a Lago. Za put, Prva dama SAD-a obukla je autfit u svetlosmeđoj boji, a zvezda kombinacije bile su predivne visoke čizme.

Melanija Tramp je izgledala fantastično u svetlosmeđem kaputu brenda Roksanda i predivnim čizmama u istoj nijansi modne kuće Đanvito Rozi. Iako vrlo jednostavne, ove čizme s debljom visokom potpeticom upravo zbog svoje prefinjene jednostavnosti i savršenog dizajna vrlo lako dolaze u prvi plan i skreću pogled na noge.

Ispod elegantnog kaputa Melanija je nosila rolku u takođe svetlosmeđoj boji, a vladavinu smeđe razbila je s crvenom torbom brenda Erme, poznatu i pod nazivom "birkinka".

Tokom leta iz Vašingtona, 48-godišnja Prva dama se presvukla te je u Palm Biču iz aviona izašla u laganijoj svetloplavoj kombinaciji, pantalonama i košulji, što je i razumljivo s obzirom na to da je u Floridi temperatura ovih dana oko plus 20 stepeni, dok se u Vašingtonu kreće oko minus 2 stepena Celzijusa.

U Mar a Lago su s predsednikom SAD-a i njegovom porodicom otišli i Melanijini roditelji, Amalija i Viktor Knavs.

Izvor: Zadovoljna

LepaiSrecna Melanija Tramp ponovo privlači sve poglede na sebe! Pogledajte kako izgleda modna kombinacija koju svi hvale!