Megan Markl trudničke dane provodi aktivno. Nedavno je sa suprugom princom Harijem posetila centar za podršku ženama i mladima, a onda se uputila u Mejhju centar u Londonu koji se brine o napuštenim psima i mačkama.

Vojvotkinja se upoznala sa radom centra, razgovarala sa zaposlenima i tom prilikom dobila šaljiv kompliment da je "divna, buckasta dama", s obzirom na to da je u drugom stanju.

Za ovu priliku odabrala je bež tonove. Iznenadila je odabirom haljine, uske, do kolena, koja je isticala trudnički stomak, a dolazi ni manje ni više nego iz svima pristupačnog H&M. Šik izgled postigla je trendi bež kaputom sa potpisom Armanija i salonkama u istom tonu sa visokim potpeticama.

Megan je uživala i u druženju sa slatkim kucama koje u centru imaju svu potrebnu negu, a traže svoj novi, stalni dom.

Istog dana uveče, Megan je sa princem Harijem prisustvovala premijeri Cirque du soleil "Totem" u Rojal Albert Holu. Performans je deo projekta podrške mladima iz Afrike koji su zaraženi HIV-om, a koje potpomaže humanitarna organizacija princa Harija.

Megan je blistala je u tamnoplavoj haljini ukrašenoj šljokicama, sa šlicem iz ateljea Rolan Mure.

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Trudnoća očigledno prija Vojvotkinji od Saseksa jer blista gde god da se pojavi - nove haljine Megan Markl pretvorile su je u najzgodniju trudnicu na svetu!