Purpurna i crvena nesumnjivo su kraljevske boje, a još kad ih iskombinuje neko poput Megan Markl, postaće trend koji će sve dame poželeti da prate.

Vojvotkinja od Saseksa posetila je sa suprugom princom Harijem Birkinhed. Tamo su se upoznali sa radom lokalnih organizacija za pomoć i podršku ženama i mladima, Tomorrow's Women Wirral and Hive Wirral Youth Zone. Megan je razgovarala sa trudnicama i razmenjivala iskustva.

Dočekali su ih brojni okupljeni građani koji su poželeli da se rukuju sa prinčevskim parom, a posebnu pažnju privukla je trudna Megan Markl kojoj su poklanjali cveće, čestitke i plišane igračke.

Kako pišu svetski mediji, Vojvotkinja je odgovorila na pitanje okupljenih kada stiže prinova. Tako smo saznali da Megan treba da se porodi u aprilu, što znači da je u šestom mesecu trudnoće.

Vojvotkinja je za ovu službenu posetu izabrala ljubičastu haljinu s potpisom Babaton i crveni Sentaler kaput od kašmira. Dašak glamura postigla je takođe crvenim salonkama i braon džak torbicom.

Modni znalci odmah su uporedili Meganinu odevnu kombinaciju sa onom koju je pokojna princeza Dajana nosila davnih dana, kombinujući ljubičastu suknju i crveni blejzer.

Tekst: Vanja Ostojić

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Vojvotkinja od Saseksa aktivna je i u trudnoći i ne zapostavlja svoje dvorske obaveze.