Prva dama Amerike suvereno vlada svetskom modnom scenom i tokom dve godine na ovoj "funkciji", mora se priznati da je Melanija Tramp jedna od retkih ženskih ikona koja je bez prestanka oduševljavala svojim modnim ukusom, piše Elle.

Iako su odevni izbori španske kraljice Leticije i Prve dame Francuske Brižit Makron za svaku pohvalu, lepa Slovenka ipak je lice koje dominira ženskim delom svetske političke scene.

Dame širom planete nestrpljivo iščekuju da vide u čemu će se Melanija sledeći put pojaviti, u želji da pronađu način da iskopiraju njene skupe odevne kombinacije.

I u tome uspevaju, jer je Melanijin stil najpre klasičan, a zatim i dovoljno ličan da bismo mu se svi divili.

Neutralni koloriti, ali i jarke boje u kojima se s vremena na vreme pojavi noseći otmene toalete koje besprekorno stilizuje, svrstavaju je u red ljudi koji razumeju modna pravila.

Najčešće smo je viđali u Dioru, ali su i ostali vodeći dizajnerski brendovi poput kuća Guči, Dolče i Gabana i Majkl Kors bili izuzetno prisutni.

Od opuštenih izdanja do najelegantnijih toaleta, u galeriji ispod vam predstavljamo najlepše odevne kombinacije koje je Melanija ponela u 2018. godini!

Izvor: Elle

LepaiSrecna Već dve godine Prva dama Amerike Melanija Tramp neprikosnovena je kraljica stila.